Can You Get a Texas Driver’s License at 18 Without a Learner’s Permit?
Updated October 2026 · Reviewed by Billy Forte Yes, you can get a Texas drivers license at 18 without permit, because Texas learner licenses are only for ages 15 to 17. The DPS steps for adults do not include a learner license at all. Instead, adults apply at DPS, show their documents, pay the fee and pass the vision, knowledge and driving tests, and ages 18 to 24 also take a six-hour adult course first. Key Facts The Short Answer Texas law sets an age range for the learner license. Under Transportation Code § 521.222, in Chapter 521, DPS may
Can You Get a Texas Driver’s License at 18 Without a Learner’s Permit? Read More »









